Kedves vásárlóim! Szülési szabadság miatt átmenetileg lassabb a rendelések feldolgozása. Az oldal fogad rendeléseket, de csak márciusban lesz alkalmam azokat elkészíteni, futárnak átadni. Türelmeteket és megértéseteket köszönöm! Reni

Rólam

Bemutatkozás

Tóth Renáta vagyok a centraldecor.hu webáruház megálmodója és alapítója.

Mindig is része volt az életemnek a kreativitás és az alkotás. A Central Decor által pedig igyekszem minél több emberrel megértetni azt, hogy a kreativitás mindenkié! Ott van bennünk gyerekkorunk óta, csak elő kell csalogatni, néha kis segítséggel…

 

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy volt lehetőségem kedvtelésből tanulni olyan dolgokat, mint a virágkötészet vagy virágdekoráció és mire észbe kaptam már egy műhelyem volt, zsúfolásig tele gépekkel, nyomtatókkal különböző alapanyagokkal, a színes fóliáktól, bögréktől, kitűzőktől, pólóktól kezdve a keményfáig vagy a koszorúalapokig.

Azon dolgozom, hogy termékeim-szolgáltatásaim örömet, boldogságot, kikapcsolódást és élményt adjanak, legyen az DIY box, workshop vagy esküvői dekoráció.

 

0
  0
  A KOSARAD
  A kosarad jelenleg üres!TOVÁBB VÁSÁROLOK!

  Szülési szabadság miatt a rendelések feldolgozása lassul!

  Kedves vásárlóim! Átmenetileg lassabb a rendelések feldolgozása. Az oldal fogad rendeléseket, de csak márciusban lesz alkalmam azokat elkészíteni, futárnak átadni.

  Türelmeteket és megértéseteket köszönöm!

  Reni

  Iratkozz fel a hírlevélre!

  Értesülj első kézből az újdonságokról, kedvezményekről és eseményekről!