Kedves vásárlóim! Szülési szabadság miatt átmenetileg lassabb a rendelések feldolgozása. Az oldal fogad rendeléseket, de csak márciusban lesz alkalmam azokat elkészíteni, futárnak átadni. Türelmeteket és megértéseteket köszönöm! Reni

Esküvői dekoráció

Amikor eljön a Nagy Nap!

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos az esküvői dekoráció. Megadja az esemény színvonalát, stílust tükröz, és egyediséget. Viszont azt is tudjuk, hogy ha vége az esküvőnek igazából csak kerülgetjük jobbra-balra ezeket a csodás kiegészítőket, mert a felhasználási lehetőségeik elég korlátozottak.

A jó hír az, hogy a nálam lévő dekorációs kellékeket nem kell megvenned. Kibérelheted, és a Nagy Nap után vígan visszahozhatod. Így mindenki jól jár: Ti nyertek egy stílusos esküvői dekorációt aminek mindenki a csodájára jár, én pedig segíthetek más pároknak is a legszebb dekorációkhoz jutni újra meg újra!

Ajánlatok

Esküvői csomagajánlatok

Bérelhető kiegészítők

Menyasszonyi csokor

Szülőköszöntő ajándék

Miért érdemes a Central Decortól kérni az esküvői dekorációt?

Felhőtlen ünneplés!

Nem kell mással foglalkoznod, csak azzal, hogy jól érezzétek magatokat! A kellékek lehetővé teszik, hogy tökéletes legyen a hangulat!

Pozitív visszajelzések!

Az eddigi párok, akikkel együtt dolgoztam, elégedett és boldog násznépről számoltak be, akik imádták a dekorációk egyediségét!

Informatív táblák és kártyák!

Az összes dekoráció ami szöveggel van ellátva (ültetőkártya, ülésrend, stb.) nagyon informatív és stílusos, így illeszkedni fog hozzátok is!

A leggyakrabban felmerülő kérdések

Minden egyes dekorációnak más-más ára van 3.000Ft-tól 20.000Ft-ig, annak függvényében melyik termékre van szükség, és hány napra. Ha több dekorációt is szeretnétek kibérelni, kedvezőbb árazást tudok biztosítani!

A dekorációk kibérlésekor kauciót szoktam kérni. Ne aggódj, nem egy albérlet árára kell gondolni! 🙂 Sajnos akarva-akaratlanul is megesik, hogy sérül a dekoráció. Ha nem kardinális a dolog, el szoktam engedni, és megjavítom, viszont ha eltörik és használhatatlanná válik, azt a kaució összegéből levonom.

Nincs időbeli korlát, annyi napra bérlitek ki, amennyire csak szeretnétek!

A műhelyem, egy igazi kincses ládikó. Amikor egy pár eljön hozzám látogatóba, hogy elvigyék a kinézett dekorokat, szinte minden esetben rájönnek, hogy “ezt is, meg ezt is, meg azt is” kérik. Érdemes ellátogatni hozzám, mert bőven van választék, és olyan dolgokat is bérelni tudtok, ami a fenti képeken esetleg (még) nem látható.

A VIII. kerületben, a Reguly Antal utcában található a műhelyem (a Nagyvárad tértől 5-10 percre), előre egyeztetett időpontban itt szoktam átadni a dekorációkat, és kellékeket. Parkolási lehetőség 99%-ban van az utcán, így bátran jöhettek autóval is.

Ha szeretnétek kibérelni bármelyik dekorációt, vegyétek fel velem a kapcsolatot, és visszahívlak titeket!

0
  0
  A KOSARAD
  A kosarad jelenleg üres!TOVÁBB VÁSÁROLOK!

  Szülési szabadság miatt a rendelések feldolgozása lassul!

  Kedves vásárlóim! Átmenetileg lassabb a rendelések feldolgozása. Az oldal fogad rendeléseket, de feldolgozásuk jelenleg több időt vesz igénybe.

  Türelmeteket és megértéseteket köszönöm!

  Reni

  Iratkozz fel a hírlevélre!

  Értesülj első kézből az újdonságokról, kedvezményekről és eseményekről!