Kedves vásárlóim! Szülési szabadság miatt átmenetileg lassabb a rendelések feldolgozása. Az oldal fogad rendeléseket, de csak márciusban lesz alkalmam azokat elkészíteni, futárnak átadni. Türelmeteket és megértéseteket köszönöm! Reni

Fabricca

Az alkotás kreativitás!

Annál több lehetőséget lát meg az életben a gyermek, minél többet alkot. Ez a képesség pedig, a lehetőségek felismerése, átlátása és a szabad, de „okos” választás az életrevalósághoz igen fontos.

A kreatív időtöltés azon kívül, hogy jó móka, kikapcsolódást, feltöltődést is ad minden korosztálynak.

A gyerekek fejlődésében pedig talán az egyik legfontosabb dolog. Számtalan tanulmány bizonyítja, hogy milyen jól fejleszthető kreatív játékokkal a finommotoros képességek és kommunikációs készségek. Alkotás közben rengeteg új dologgal találkozhat, új eszközöket és ezek használatát ismerheti meg, továbbá a kreatív időtöltés a problémamegoldó képességet is remekül fejleszti! Amíg a gyerkőc pici, könnyen leköthetjük a figyelmét a fa kockákkal és színes fejlesztő játékokkal…

De mi a helyzet az iskolás korosztállyal?

Számomra egy érdekes tapasztalás volt, hogy az elmúlt évben egyre több fiatal látogatott el hozzám valamelyik workshopomra, vagy célzottan kisgyereknek vásároltak DIY BOX-ot ajándékként! Szóval ezen élményen felbuzdulva elhatároztam, hogy nekik is szeretnék kedveskedni valamivel, így született meg a Fabricca!

A Fabricca egy olyan kreatív box, ami kimondottan gyerekeknek szól 6-7 éves kortól!

0
  0
  A KOSARAD
  A kosarad jelenleg üres!TOVÁBB VÁSÁROLOK!

  Szülési szabadság miatt a rendelések feldolgozása lassul!

  Kedves vásárlóim! Átmenetileg lassabb a rendelések feldolgozása. Az oldal fogad rendeléseket, de csak márciusban lesz alkalmam azokat elkészíteni, futárnak átadni.

  Türelmeteket és megértéseteket köszönöm!

  Reni

  Iratkozz fel a hírlevélre!

  Értesülj első kézből az újdonságokról, kedvezményekről és eseményekről!