Egyedi mintás pólók

Minden egyes póló 100% pamutból készül, és szinte bármilyen mintával kérheted. A pólók nyomásakor ügyelek a minőségre, így arra számíthatsz, hogy jó pár mosás után is ugyan olyan lesz a minta mint új korában. Nem kell attól tartani, hogy kopik, vagy “lemálik” a minta. Válaszd ki, melyik minta áll legközelebb az elképzeléseidhez, és én megvalósítom amilyen gyorsan csak lehet. Egyedi díszcsomagolásban is kérheted, így tökéletes ajándéknak is! 🙂

5990Ft

Válassz típust!

Akció!

GARANCIÁK

Gyors, és kedvező szállítás!

Nagyon fontosnak tartom, hogy épségben, és a legjobb minőségben jusson el hozzád minden rendelés. Válassz bármilyen módot, számíthatsz a gyorsaságomra!

Igényes csomagolás!

Ügyelek arra, hogy minden termék precízen, szépen be legyen csomagolva, így akár ajándékozásnál is megállja a helyét! A csomagolás is tükrözi a minőséget!

Biztonságos fizetés!

Az oldalon lehetőséged van biztonságosan, bankkártyával fizetni, de ha kényelmesebb számodra, megoldható az átutalás, vagy utánvét is!

14 napos elállás!

Minden megvásárolt termékre vonatkozik, hogy 14 napon belül lehetőséged van indoklás nélkül elállni a vásárlástól, és ebben az esetben a termék ára is visszajár!

A legfontosabb információk amit a pólókról tudni kell!

Nézd meg a legmenőbb pólókat!

Nézd meg a többi terméket is!