Do it yourself box

Mindig csodálkozva nézted a boltokban a szebbnél szebb adventi koszorúkat, vagy épp a kopogtatókat? Egy egész vagyont lehet otthagyni a boltban, és a végeredmény a lakásban nem is az, amire számítottál…A “Do it yourself” box lényege az, hogy csak a fantáziád szab határt annak, hogy mi lesz a végeredmény. Több éves dekorációs tapasztalatomat, és az ehhez szükséges eszközöket adom át, hogy te az otthon kényelmében a legszebb asztal díszt, vagy épp kopogtatót tudd elkészíteni. A végeredményt mindenki dicsérni fogja! Gondolj bele, milyen jó érzés az otthon szépségét feldobni valamivel, amit Te magad alkottál!

A doboz tartalma:
– színes termések, mely bőségesen elegendőek egy koszorú elkészítésére
– opcionálisan ragasztó pisztoly és abba való betét
– 20cm-es koszorú alap

3990Ft9800Ft

Blue Lagoon
Huncutka
Mini kék
Mini kiwi
Mini Rózi
Nagyon tojás
Napsugaram
Pasztell Húsvét
Pitymallat
Sandy Beach
Tollaska
Zöldellő
Törlés

Válassz extrákat!

GARANCIÁK

Gyors, és kedvező szállítás!

Nagyon fontosnak tartom, hogy épségben, és a legjobb minőségben jusson el hozzád minden rendelés. Válassz bármilyen módot, számíthatsz a gyorsaságomra!

Igényes csomagolás!

Ügyelek arra, hogy minden termék precízen, szépen be legyen csomagolva, így akár ajándékozásnál is megállja a helyét! A csomagolás is tükrözi a minőséget!

Biztonságos fizetés!

Az oldalon lehetőséged van biztonságosan, bankkártyával fizetni, de ha kényelmesebb számodra, megoldható az átutalás, vagy utánvét is!

14 napos elállás!

Minden megvásárolt termékre vonatkozik, hogy 14 napon belül lehetőséged van indoklás nélkül elállni a vásárlástól, és ebben az esetben a termék ára is visszajár!

Miért jó, ha saját magad csinálod?

A legfontosabb információk amit a "Do it yourself box"-ról tudni kell!

Nézd meg a milyen lesz a végeredmény ha nekifogsz!

Nézd meg a többi terméket is!